Reklame-LED-visning løsning

For de seneste 10 år udvikling, nu førte display er velkendt for alle. Og nu er der mange opdateringsteknologien for udendørs reklamer led display.

Beskrivelse/kontrol:

Del.1 Display og Video processing teknologi

1. med følsomme kontrolsystem, kan det justere skærmens lysstyrke automatisk efter belysning ændringen af indendørs og udendørs, spare energi for at reducere dine driftsomkostninger væsentligt.

2 høj opdateringshastighed og høj grå gøre billedet mere realistisk, der opfylder krav om handelssædvane af høj visuel kvalitet.

3. reklame indholdet kan ændres når som helst, for forskellige kunder og forskellige reklamer.

4. med dobbelt hot ekstra funktion, to computere kan kontrollere én skærm, og når en computer har problem, anden computeren kan erstatte automatisk for at sikre deres normale arbejde.

5. med høj effektive optiske fiber transmissionssystem, kan det reducere signal forsinkelse forårsaget af lange transmission distance, som sikre sammenhæng i displayet.

6. du kan styre alle visningsoplysninger af fjernnetværket, og ændre oplysningerne om skærmen ved at klikke på musen, for at opnå netværk klynger af by- og regionsudviklingen annoncer.

7. det understøtter netværk kontrolfunktion, så du kan styre skærme af adskillige byer i ét sted for at ændre indholdet når som helst.

8. med miljømæssige overvågningssystemer, kan du ved handlingen display, når som helst, hvor som helst.

9. med multi-funktion kort, kan tænde og slukke skærmen af software timing eller manuelt til enhver tid, at opnå automatisk funktion.

Del. 2 struktur Design

1. nu vi kan tilpasses figuren kabinet og dens samle måde frit, som kurven struktur, forsiden service struktur
2. Saml måde kan blive navngivet som bygning eller installation occation strukturen

Reklame LED Display Control SystemReklame LED Display System assistent udstyrQuick Contact

Contact Information

3rd.Building, Hengchangrong (Hi-Tech) Teknologipark, Shilongzai, Shiyan Town, Shenzhen, Kina

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board