Hvordan man vælge LED-Driver IC?

LED har etableret sin urokkelige holdning i baggrundsbelysning af bærbare enheder. Selv i baggrundsbelysning for store LCD-panelet er det begyndt at udfordre den mainstream CCFL. I belysning er LED især populær i markedet på grund af dens funktioner som energieffektivitet, miljøvenlighed, lang levetid og lav vedligeholdelse. Driverkredsløbet er en afgørende og integreret del af LED. Belysning, backlighting eller displayet, skal valget af den tekniske arkitektur af Driverkredsløbet svarer til specifikke programmer.

LED belysning mekanisme går som følger: når den frem spænding anvendes på både spidser, mindretal luftfartsselskab og flertal luftfartsselskab i halvleder kombinere at frigøre overskydende energi, afgiver fotoner. LED drev kredsløb hovedopgaver er at overføre AC spænding i en konstant strømforsyning og svarer til den spænding og nuværende overensstemmelse med LED-enheder. Udover sikkerhed behov, skal LED driver kredsløb også omfatte to andre grundlæggende funktioner:
Først, en konstant nuværende bør opbevares så længe det er muligt, output nuværende variation er således kunnet opretholdes mellem rækken af ±10% især når power supply ændringen går ud over ±15% interval. Her er begrundelsen for at have en konstant aktuelle driver, når du bruger LED som skærmen, andre belysning enheder eller baggrundsbelysning:
1. for at forhindre den aktuelle kørsel fra overstiger den maksimale sats og yderligere påvirker dens pålidelighed.
2. at opfylde forventede brilliance krav og sikre den farve og glans ensartethed af hver LED.
For det andet bør Driverkredsløbet holde lavt strømforbrug, således at LED system effektivitet kan forblive på et højt niveau.
PWM (Pulse bredde ændring) er en traditionel lys justering af teknologien, som anvender simpel digitale pulser til at tænde og slukke LED-driver fra tid til anden. Systemet skal kun levere bred og smal digitale pulser nemt ændre output for at justere LED glans. Fordelen er, at teknologien er købedygtig levere høj kvalitet hvidt lys med høj effektivitet gennem nem anvendelse. Men der er en alvorlig ulempe: det er modtagelige for EMI (elektromagnetisk interferens), nogle gange endda producerer hørbare lyde.
Spænding boost er en vigtig opgave for LED styrekredsløb, opdelt i to forskellige topologiske modes, nemlig, spænding boost via spole og afgift bump. LED er aktuelle-drevet, og at spole er mest effektiv på nuværende overførselstidspunktet, så spænding boost via induktor største styrke ligger i den høje effektivitet, som kan nå 90%, hvis korrekt udformet. Dens svaghed er dog som meget bemærkelsesværdige, dvs, stærk EMI, som stiller høje krav til systemer af telekommunikation produkter som mobiltelefoner. Med fremkomsten af afgift pumper øge de fleste mobiler ikke spænding via induktor. Selvfølgelig, er effektiviteten af spænding boost via afgift pumpe lavere end i anden vej.
Ligegyldigt i belysning eller baggrundsbelysning applikationer, produkt-designeren har at stå over for problemet med at hæve driver overførsel effektivitet. For at forbedre overførslen effektivitet er ikke kun gavnligt for bærbare produkter at udvide standby tid men er også et vigtigt middel til at løse LED termisk spredning. I belysning understreger brugen af den høj effekt LED også problemet med at overføre effektivisere.
LED behov for aktuelle og spænding stabiliserende komponenter på arbejdspladsen, som vil blive præsenteret med delt højspænding og lavt strømforbrug, ellers den højeffektive LED vil sænke den samlede systemets effektivitet på grund af høj orden forbrug, modsige princippet om energibesparelser og høj effektivitet. Den vigtigste nuværende begrænsning kredsløb skal derfor bruge højeffektive kredsløb som kapacitans, spole eller switching kredsløb med strømforsyning, som det er muligt at sikre den høje effektivitet af LED system i stedet for modstand eller serie spænding stabiliserende kredsløb. Serien konstant power output kredsløb kan holde LED lyseffekt konstant i en bred vifte af strømforsyning, men normal IC kredsløb vil miste nogle effektivitet. Vedtagelsen af switching kredsløb med strømforsyning er i stand til at sikre konstant strømforsyning output med høj overførselshastighed effektivitet under dramatiske spænding variation af strømforsyningen.
På nuværende tidspunkt LED med sine lysende effekten er langt fra erstatter de tre band lysstofrør, men LED-lys kan effektivt arbejde under sikkerhed ekstra lav spænding (SELV), for forekomster, undervands lys i swimmingpools eller soppebassiner, minedrift lamper. Derudover har LED unikke fordele i den direkte anvendelse af grøn energi som solenergi, vindenergi eller udrykningsblink. Især i lys justering, ikke kan LED kun realisere nul til justering af hundrede procent, men også fastholder høj effektivitet under hele justering proces uden at såre holdbarhed, hvilket er en vanskelig opgave for gas udledning lys.


 

(Source: )

Quick Contact

Contact Information

3rd.Building, Hengchangrong (Hi-Tech) Teknologipark, Shilongzai, Shiyan Town, Shenzhen, Kina

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board