Hvordan man kan reducere LED Display lys dæmpning?

Den lys dæmpning altid er vedligeholdelse problem på de store LED digital display og dot matrix display, ud over brug aircondition, LED skal også vedtage konstant nuværende foranstaltninger. Pixelen, består af en flerhed af LED er dynamisk, når under kontrol af lyser skiftevis, så den konstante strøm produceret af integrerede kredsløb IC og stemmer ikke overens med det. Og løsningen er at bruge MZD termistor, det behøver ikke at ændre den oprindelige konfiguration af kredsløb, behøver kun at tilføje en WMZD termistor før eller efter hver pixel, og gøre pixelen, som modstand "pære", på denne måde kan reducere LED display lys forfald økonomisk.
Valg af WMZD er ifølge LED pixel aktuelle og parallelle nummer, som, hvis pixelen består af 4 til 6 LED/18 ~ 20mA i serien, så kan tilføje en WMZD-A20 termistor i løkken, når den omgivende temperatur skifter fra - 40℃ ~ 120℃, den aktuelle pixel er altid vedligeholdt på 18 ~ 20mA, det forhindrer LED lys dæmpning effektivt , og A20 termistor elforbrug er mindre end 60 mW.


Hvis LED pixel moduler er 100mA, så kan bruge et WMZD-B100 i kredsløbet, hvis modulet er 200mA, så brug en B100, forbruget af B100 er mindre end 65 mW.

Kort sagt, brug af WMZD termistor i store LED-skærm er en teknologisk innovation, det behøver ikke komplekse ændring, du kan bevise sin effektivitet ved blot et display modul, termometer, amperemeter, ovne eller varmeapparater.

 

(Source: )

Quick Contact

Contact Information

3rd.Building, Hengchangrong (Hi-Tech) Teknologipark, Shilongzai, Shiyan Town, Shenzhen, Kina

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board