LED-Display og opdateringshastighed

Hvad er opdateringshastigheden for LED-skærm?

Opdateringshastigheden for en LED-skærm er antallet gange i et sekund, at LED display hardware trækker data. Dette adskiller sig fra foranstaltning af indramme sats i den opdateringshastighed for LED display s omfatter de gentagne tegning af identiske rammer, mens billedhastighed måler, hvor ofte en videokilde kan fodre en hel ramme af nye data til en skærm.

For eksempel, forskud de fleste film projektorer fra en ramme til den næste 24 gange hvert sekund. Men hver ramme er belyst to eller tre gange før næste ramme er fremskrevet med en lukkertid foran sin lampe. Som et resultat, film projektor kører ved 24 frames per sekund, men har en 48 eller 72 Hz opdateringshastighed.

Øge opdateringshastighed for faldende LED skærm flimmer

Opdateringshastigheden for LED-skærme er omkring 400 Hz minimum. Men omkring denne værdi, video-kameraer kan fange flimrende billede på LED-Displays. Nemlig flimmerfri billeder, bør opdateringshastighed være over 1000 Hz. På moderne LED skærme, afhængig af skærmstørrelse og scanning type, er så højt som 9000 Hz opdateringshastighed let opnåeligt. Høje opdateringshastigheder kan synes at være god, men for høje opdateringshastigheder, LED skærm processor bliver nødt til at tilbringe mere tid til at trække rammen til skærmen, så samlede lysstyrke kan falde. For høje opdateringshastigheder, bør led skærm hardware være i stand til at høje frekvenser. Hvis ikke, der kan være uønsket streger eller skygger på billedet.

* Som en ulempe af høj opdateringshastighed, ville LED display levetid være kort, til en vis grad.
* Hvornår bringe en løsning, Newstar salgsingeniører vil overveje godt din ansøgning, og giver den bedst egnede en til dig.

 

(Source: )

Quick Contact

Contact Information

3rd.Building, Hengchangrong (Hi-Tech) Teknologipark, Shilongzai, Shiyan Town, Shenzhen, Kina

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board