Hvad har COB LED?

COB LED betyder chip på LED, det er en af nøgne chip teknologi, som interconnect nøgne chip til substratet af ledende eller ikke-ledende selvklæbende, og derefter wire binding for at opnå dens elektrisk tilslutning. COB pakke er lægger antallet af chips direkte til underlaget, og derefter pakket sammen af silicagel, epoxyharpiks eller andre materialer, den gule del er fosfor.
Producere proces:
Det første trin i COB pakke er at dække wafer placering point på substrat overfladen af termisk ledende epoxy (normalt epoxyharpiks blandes med sølv partikler). For det andet sættes wafer på substrat overfladen direkte, så fix wafer til underlaget fast ved varmebehandling. For det tredje er at etablere elektriske forbindelse mellem wafer og underlaget af wire bonding metode.

COB LED fordele:
COB lyskilden kan spare ca. 30% koste i programmet, primært ligge i LED pakke omkostningerne, lys motor produktionsomkostninger og sekundære lysfordeling, som er stor betydning for applikationer og fremme af halvleder belysning.
I performance, gennem rationelt design og mikro-linse molding, kan COB lys modul undgå fejl i punkt og blænding lys også andre mangler eksisterede i diskrete lyskilde enhed. Det kan også tilføje nogle røde chips korrekt, så for at forbedre CRI effektivt under betingelse af uden at reducere lys effektivitet og levetid betydeligt.
I ansøgningen, COB modul gør produktionen af belysning producent, mere enkel og praktisk, og reducerer omkostningerne effektivt. I produktion, kan den eksisterende teknologi og udstyr støtte højt udbytte og storstilet COB modulet produktion.
Med udviklingen af LED belysning markedet, belysning efterspørgsel er i hastig vækst, i henhold til forskellige henvendelser af belysning, vi kan producere en serie COB lyskilde modul for masseproduktion.
COB LED ulemper:
COB emballage teknologi flaskehals er hvordan man kan forbedre pålideligheden af lyskilden og sin driftstemperatur. Men de fleste af de nuværende marked COB emballage virksomheder er små og de for det meste bruger aluminium substrat som materiale. Aluminium COB pålidelighed er lav på grund af sin større termiske modstand, let at forårsage død LED eller høj lys dæmpning. Keramisk substrat er et ideelt COB materiale, men omkostningerne er forholdsvis høje, især for power mindre end 2W, svært at blive accepteret af kunde.
Efterspørgsel af COB lyskilde på markedet er også stadig lav nu. Derudover COB LED findes standardisering spørgsmål, standarder for pakken fabrikanter og belysning fabrikker er ikke det samme, så de to parter har vanskeligt i integration.
Ansøgning:
I øjeblikket de vigtigste ansøgninger om COB LED og minedrift lamper, spot lyser, gadebelysning og så videre.


 

(Source: )

Quick Contact

Contact Information

3rd.Building, Hengchangrong (Hi-Tech) Teknologipark, Shilongzai, Shiyan Town, Shenzhen, Kina

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board